Blog  
Vrienden van de Loterij Club
 
Don Quijote
 
Café Don Quijote
 
Foto's
Home / All posts from the categorie Budel en omgeving  

Hij komt hij komt

Binnenkort is het dan weer zo ver....

 

3 december

 

Sinterklaas en zijn pietermannen komen weer op bezoek bij

Loterij Club Don Quijote

En zo als ook andere jaren verwachten de leden weer leuke gedichten en mooie cadeaus, maar pas op wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe.

 

0 reactions | Budel en omgeving | Written by mathijs at Monday 03 November 2008 19:07
 

Leden en Vrienden leggen beslag op Ledub Troffee

Afgelopen weekend 16,17 & 18 Mei, was het dan weer zover het 38e VC Ledub Volleybal Toernooi. Ook dit jaar traden de leden aangevuld met vrienden van de loterij-club weer aan met de sterkst mogelijke selectie. Dit jaar weer onder de vlag van huis sponsor Keistoer Interactieve Media.

Het kampioenenteam bestond dit jaar uit de volgende top spelers; Arjen Wyczisk, Bart van der Looij, Bas Geurts, Bas van Eerd, Jos van de Laar, Koen Mathijssen, Koen Meusen, Martijn Ras, Mathijs Feijen, Ruud van Rooij en Sander Bartmann.

Onder aanvoering van Team Captain Jos en the Tailorman Bart werd voor de 2e keer in de historie van dit geweldige team de eerste prijs in de wacht gesleept.

Dit na zeer eneverende wedstrijden tegen gerenomeerde tegenstanders zoals; der Kaiser Adler, de Koitebijters en de Natte Ballen.

Vooral de matchen tegen de 2 duitse tegenstanders werden gespeeld op het scherpst van de snede en haalde het beste uit Keistoer 1 naar boven. Deze wedstrijden werden dan ook mede door de tomeloze inzet en een geweldige wedstrijd mentaliteit met 2-0 in sets in het voordeel van Keistoer 1 beslist.

Uiteindelijk werden er 6 wedstrijden winnend afgesloten en 2 wedstijden verdienstelijk gelijkgespeeld. Mede door de ongeslagen status kon dan ook op het einde van het weekend de beker de lucht in worden geheven.

Zoals Persvoorlichter Arjen na het behalen van de beker sprak: "Mensen bedankt, niet alleen de mensen op de velden, maar ook de mensen langs de velden en de mensen op de wagens!"

0 reactions | Budel en omgeving | Written by bas at Thursday 22 May 2008 09:32
 

Budel Kermis 2007!

Morgen aanstaande zaterdag 25 Augustus is het weer zover: Budel Kermis 2007!

Met grote aansprekende attracties zoals de Jimmy, de Rups en de Malle Molen maar ook de Booster!

Wie o wie durft er in sensatie of wel "de franse chair of death" plaatst te nemen, voor deze "only once in your life time experience".

Natuurlijk mogen de leden en de vrienden van de Loterij-Club hier niet ontbreken, misschien zijn zij daarom wel de meest aansprekende attractie van de Kermis!!

Dus komt dat zien! Zwieren, zwaaien, lekker draaien! Tien ton staal Verticaal!

2 reactions | Budel en omgeving | Written by bas at Friday 24 August 2007 15:07
 

Italian Party

Afgelopen zaterdag was het zover. Het grandiose Italiaanse feest van LC Don Quijote. Vanaf 20.30 was het groot feest aan de Deken van Baarsstraat met:

  • Heerlijke Italiaanse muziek
  • Prosecco
  • Limoncello
  • Pizza's
  • Tiramisu

Bekijk hier de foto's,

1 reaction | Budel en omgeving | Written by mathijs at Monday 09 July 2007 16:20
 

Ledub Toernooi Trainingsclinic

De Loterij Club en vrienden hebben een naam hoog te houden als het om het Ledub Volleybal Toernooi gaat. Verschillende podiumplaatsen, een eerste prijs, maar vooral lachen en een beetje sporten in de zon. En uiteraard zondagmiddag vol gas op het terras.

Om onze podiumplaats voor ons sterrenteam 'Keistoer.nl 1', ook dit jaar weer veilig te stellen hebben we zaterdag 26 juni een trainingsclinic gehouden in het buitenland.

Onder leiding van 2 professionele volleybalsters hebben we een training gevolgd, uiteraard vergezeld van enkele activiteiten om onze teamspirit tot goddelijke proporties te doen stijgen.

Uiteraard is eea vastgelegd op de gevoelige plaat door foto-bartmann, op fotorolletjes van 40 en 45 millimeter.

Bekijk hier de foto's, en geniet nog een keer na van deze middag vol sportiviteit en lichamelijke en geestelijke ontwikkelingen. Zie hier ook het verrassingsoptreden van gastmuziekant Arjen - Wil Tura d'n twidde - Wyczisk.

 

10 reactions | Budel en omgeving | Written by Jos at Monday 28 May 2007 14:35
 

Queensday 2007 Stadhuisplein E'hoven

The sun was shining, the weather was hot, the beers were cold, the girls outstanding and we, we were kings of the Stadhuisplein, celebrating Queensday during a master performance of Marcel Woods, Johan Gielen and DJ jean.

Check the digital memories right here

4 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Monday 07 May 2007 23:18
 

It was a London thing!

It was awesome!

Het was gewoon een heerlijke tijd in London. Samen lekker relaxed London verkend. 'first impressions' op Piccadilly Circus, 'koninklijk' Buckinham Palace, ondergekakt door de 'pigeons' op Trafalgar Square, 'toeristisch' bij de Tower Bridge, 'chilled' in Hyde Park, 'wasted' in pub Champion (Kensington Gardens), Fish & Chips en Sausage Platter in 'the Dukes of Wellington in Notting Hill (later ook nog veel wijn!) en heel veel 'Underground'.

 

 

1 reaction | Budel en omgeving | Written by sander at Tuesday 24 April 2007 18:39
 

Op een terrasje

Lekker onverwacht...zomaar. Het terrasseizoen was bij deze officieel geopend aan de Keizer Ottostraat!! Lekker aan de Jupiler's en Rose!

Arjen met een promillage van 3,5!

Was iig een mooie opwarmer voor de rest van 'terrasseizoen'. Er zullen zeker nog vele volgen. Check hier de pics!

1 reaction | Budel en omgeving | Written by sander at Monday 16 April 2007 18:07
 

Wintersport 2008

Carnaval staat weer voor de deur...en het animo was nog nooit zo laag (dit geldt ook voor de voorpret). Mensen gaan weekendjes weg, op wintersport of iets anders. Het jammere hiervan is dat iedereen zijn eigen weg gaat.

Ik en Ruud willen na het zien van al die mooie beelden van wintersport weer zelf eens gaan. Helaas zal dat er 2007 kostentechnisch er niet in zitten maar dat wil niet zeggen dat we geen plannen kunnen smeden voor het jaar 2008. Idee is dan om op wintersport te gaan in de maand januari. Denk er alvast over na, laat het op je inwerken, maar deze vraag kan je ergens de komende maanden gesteld worden (met een vastgestelde datum erbij).

Hopende op veel animo,

Sander (met de leus: Elk avund 45 euro bier. .. makt toch unne carnaval mei veul vertier, Alaaf!)

3 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Tuesday 13 February 2007 22:13
 

L.C. op bezoek bij Loek

'Loek-I-Like'

Na een grandioze zaterdag mochten we zondagmiddag weer op matinee. We waren uitgenodigd bij de familie Mathijsen om naar het kleine wondertje te kijken en het geheel gerenoveerde landhuis cq. villa te aanschouwen. Het was een geweldige middag die in stijl werd afgesloten bij Hoo Ching Ming Catering! (oude Palf). Check hier de foto's!

Ciao

2 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Sunday 14 January 2007 21:51
 

" De carnaval ontvluchten..."

Even een reminder: Zaterdag 13 januari a.s. (vanaf 19.30 uur) zal de 'L.C.D.Q. Nieuwjaarsborrel' plaatsvinden in 'Le Garage'. We gaan er natuurlijk vanuit dat jij ook komt!

De précarnavalstijd breekt weer aan. Reden genoeg om ons eigen plan te trekken. Daarom lijkt het ons leuk om op zaterdag 20 januari eerst ergens lekker te gaan eten en vervolgens naar de bioscoop in Hasselt te gaan (kan natuurlijk ook iets anders zijn!). Dus heb je zin dan laat het ergens in de loop van week 3 weten zodat we tijdig kunnen reserveren voor het eten. Tijdens de 'L.C.D.Q. Nieuwjaarsborrel' zullen we je nogmaals herinneren aan dit voorstel. Het betreft geen officiele activiteit, gewoon een gezellig avondje uit!

Sander

 

4 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Monday 08 January 2007 18:16
 

Oud & Nieuw

"Groepsfoto"

Rode lampen, Boten Anna, natte vloer en vensterbank, discobol, 'vuurwerk van nog gen drei gulle' , Champagne, zatte mensen en vooral heel veel plezier!!! Check hier alle foto's!

3 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Wednesday 03 January 2007 15:28
 

Robbie Williams

Mensen!

Gisteren naar Robbie geweest in Brussel. En als ik, denk ik, ook voor Ruud en Wendy mag spreken kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig was! Een podium wat zijn weerga niet kent, een lichtshow van heb ik jou daar (leuke uitdrukkingen trouwens) en een artiest die eindelijk eens niet strak stond. Maar daarvoor was zijn muziek dan ook retegaaf! (en dat zegt iemand die zich in principe geen hele grote fan noemt!)R-E-S-P-E-C-T!

Persoonlijke hoogtepunten:
-'Singing in the rain'  (terwijl het pijpestelen regende)
- 'Feel'
- 'Strong'

Ruud: 'Vul aan wat ik misschien gemist heb!'

0 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Thursday 15 June 2006 10:26
 

Koh Phanang - The End

He Allemaal!

Dit wordt waarschijnlijk mijn laatste stukje.... Het is nu hier vrijdagavond. Morgen zal ik mijn groep weer zien op dit prachtige eiland. De voorbije dagen heb ik heerlijk van de zon kunnen genieten en heb ik veel, zoniet alles, van het eiland gezien (eiland is zo groot als de gemeente Cranendonck). Morgen vindt hier als afsluiter van mijn vakantie de Half Moon Party plaats. Beter kan toch niet!


Sunset op ' Haad Rin Nai'

Afgelopen woensdag heb ik met Toni, Alex en Coll (De Spanjaarden van Barcelona) een Jeep gehuurd en zijn we door de bospaden naar de stranden gereden. Verharde wegen hebben ze simpelweg niet naar bepaalde delen van het strand. Gisteravond was hun laatste avond hier. We zijn flink doorgezakt bij de ' Drop In'  Bar. Deze staat bekend als de eerste bar van Phanang waar de daadwerkelijke Full Moon Party ook plaatsgevonden heeft.


Vuurdansen bij de 'Drop In Bar' 


Angthong Marine Park
Na 1,5 uur nachtrust heb ik vandaag het ' Angthong Marine Park' bezocht. Voor de insiders onder ons staat dit bekend als de plaats waar het verhaal ' The Beach' zich afspeelt. Later verfilmt met o.a. Leonardo Di Caprio in de hoofdrol. Ik heb dinsdag dan ook het boek aangeschaft en had het donderdagavond uit. Heel leuk als je dan ziet welke plaatsen ze bedoelen. Op het Angthong Marine Park wonen geen mensen, het paradijselijke is dan ook echt gewaarborgd. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo iets mooi gezien!. Na een helse klimtocht van 45 minuten kwam ik samen met 2 anderen op de top van het grootste eiland aan. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht Tot slot!
Ik hoop dat ik jullie allemaal heb kunnen laten meegenieten van dit prachtige land. Zondagochtend zal ik terug vliegen naar Bangkok. Van Bangkok uit vlieg ik zondagmiddag naar Bahrein. Van Bahrein vlieg ik zondagnacht naar Frankfurt. Hier zal ik de trein maandagochtend naar Keulen nemen. Ik hoop maandag ergens rond het middaguur thuis te zijn. Bij deze ben je al van harte uitgenodig om langs te komen!

Sawadee krap!
0 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Friday 02 June 2006 18:00
 

Koh Phanang in the Night
Gisteravond hier mijn eerste feestje op het strand gehad. Het was er gezellig druk. Ik denk aan een man of 1.000. Overal staan fakkels op het strand en zijn veel thai aan het vuurdansen op de 'Pumping Beats' van de DJ's. De sfeer deed me een beetje denken aan Extrema. Ik denk dat de organisatoren van Extrema ooit eerst op het strand van Haad Rin zijn geweest en toen pas Extrema zijn gaan opzetten......

Inmiddels heb ik een aantal Spanjaarden uit Barcelona leren kennen waarmee ik de komende dagen veel zal gaan ondernemen. Vanochtend ben ik heerlijk opgestaan, het zonnetje schijnt, 30 graden en wat wil en mens nog meer...


Sawadee krap!

Sander
0 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Tuesday 30 May 2006 04:40
 

Maandag 29 mei Raad Hin - Koh Phanang


het strand


in de 2e bungalow van rechts logeer ik


het uitzicht

Mensen!

Eindelijk ben ik dan aangekomen in het paradijs!
Gisteren ben ik met het vliegtuig van Bangkok naar Koh Samui gevlogen. Koh Samui viel me toch tegen! Wat een onvriendelijke mensen! Het is er net Mallorca. Een probleem heeft Koh Samui nu t.o.v. Mallorca. Er is geen hoog seizoen dus alles is gesloten en het is er net een spookeiland. Reden temeer om mijn weg maar vanochtend meteen te vervolgen naar Koh Phanang. Het eiland wat bekend staat om zijn Full Moon Parties. Ik logeer nu letterlijk 5 meter van het strand waar deze feesten gehouden worden. Ik zit nu heerlijk in een kleine bungalow te genieten van het uitzicht en van het weer. Ik heb het idee dat elke backpacker Koh Samui ontvlucht is want hier is het gezellig druk!

Ik zal de komende dagen o.a. Angthong National Park bezoeken. (hier speelt het verhaal van the Beach zich af). De groep waarmee ik gereisd ben zal einde van de week hier aankomen. Zij hadden allemaal ook het zuidelijke gedeelte geboekt (en ikke niet..)
Ik ben dus heel blij dat ik Liz en Penelope zal zien.

Het gaat me dus erg goed!

Tot snel! Tot maandag!

Sander
1 reaction | Budel en omgeving | Written by sander at Monday 29 May 2006 11:45
 

Koh Samui

He mensen!

Zoals al aangekondigd zal ik niet naar Hong Kong afreizen. Ik zit vanaf zondagavond op Koh Samui en Koh Phanang. Helaas zit er een Full Moon party niet in. Maar er moet genoeg te doen zijn!
 Ik zal niet vrijdag aanstaande terugkomen maar pas maandag 5 Juni. Ik ga er dus nog even van genieten!

Groeten aan Budel
2 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Friday 26 May 2006 08:55
 

Classics uit Stramproy in Budel

De legendarische groep the Classics uit Stramproy werd in 1969 opgericht. 

Al snel kende deze groep meerdere successen, ook buiten de landgrenzen. 

Grote hits van the Classics zijn: 
My Lady of Spain", :"Yellow sun of Ecuador", "Pappa Pepone", "My Russian Lady", "Sunshine Baby", "Wings of an Eagle", "Gimme that Horse".

Dat de groep geen eendagsvlieg was bleek uit het feit dat hun muziek tot op de dag van vandaag nog regelmatig is te horen op diverse radiostations in binnen- en buitenland.

Het mooie is dat zij met hemelvaart in Budel een optreden verzorgen. En wel in de Bierketel. 
Wat een geweldige kans deze helden van toen nog eens live te zien optreden!0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Saturday 20 May 2006 18:43
 

A rough night at BierketelsVoor meer foto's van loterij club leden: de Bierketel
0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Wednesday 19 April 2006 19:11
 

Er is mar ieën Buul (1)

Van Toontje Ras stamt de uitspraak: Er is mar ieën Buul, en dao wone willie!

Nu worden in os Buul, zoals in heel het land, binnenkort de gemeenteraadsverkiezing gehouden. En omdat ondergetekende toch de drang voelt om zijn stemrecht te laten gelden, heb ik geprobeerd mezelf een mening te vormen over, in mijn ogen, de beste partij.

Maar na 2 min. de programma’s van de verschillende partijen doorkijken, kwam ik er achter dat dat ,nogal te hoog gegrepen was. De minst slechte partij, misschien zou dat nog kunnen, maar de beste…

Want laten we eerlijk zijn, heeft iemand een idee wat de huidige coalitie voor elkaar heeft gekregen? Volgens mij staan alle speerpunten van 4 jaar geleden nog open. Of heeft iemand de nieuwe sporthal wel kunnen vinden? Maar ho, er waren natuurlijk heeeeeel veel problemen om op te lossen de laatste 4 jaar las ik, maar door het uitstekend werk van de coalitie is het financieel beleid weer op orde. Ja dank je de koekoek, subsidies naar verenigingen dicht en de ozb fors omhoog, met andere woorden, de Bulanders nog meer uitknijpen, en minder uitgeven. Sorry, maar zo kan iedereen een financieel beleid weer op orde krijgen…

Maargoed, gedane zaken nemen geen keer, we kijken naar de toekomst… ten eerste door de ogen van ELAN
  • Geen verkoop van het schepenhuis en kasteeltje cranendonck
  • Hostel in de kempense veste 
  • Afschaffen jongerenwerker in verband met hoge kosten
1 reaction | Budel en omgeving | Written by Jos at Saturday 04 March 2006 11:58
 

Er is mar ieën Buul (2)

In godsnaam, dit gelooft toch niemand! Natuurlijk heeft elke Bulander een voorkeur of het schepenhuis of het kasteeltje verkocht moeten worden, maar als dat eenmaal gebeurd is (of niet) dan is de kous toch af. Is dit nu iets wat op punt 1 moet staan bij een politieke partij?
En dan: een hotel in de kempense veste… nou breekt m’n klomp helemaal. Het zal best nuttig zijn om na te denken wat daar mee moet gebeuren, maar volgens mij had elan wat moeite om speerpunten te verzinnen…

Denk liever eens na over punten die het leven van de gemiddelde Bulander wat meer beïnvloeden dan wat er met het schepenhuis of de kempense veste gebeurd, zoals woningen voor starters, de verkeerssituatie, Budel centrum of de situatie op de (Budelse) basisscholen!
En dan punt drie: afschaffen jongerenwerker, terwijl hanneke B. trots de 2 nieuwe jongerenmedewerkers vorige week nog voorstelde. Hannke B zit toch met Elan in de huidige coalitie? En als je dan met een punt komt om iets af te schaffen wat te duur is, dan kom in hemelsnaam met alternatieven…

En dan zijn we er nog niet hoor, we hebben ook een nieuwkomer, voor wie de oude partijen zat is: Nieuw Cranendonck, met Harrie Hoeben achter het roer. Nu is het voor mij nogal belangrijk dat mensen eerlijk zijn. En als heel Buul het er over heeft dat Handige Harrie zat naar huis was gereden, uit de bocht vloog, weigerde een blaastest te doen, en dan in de krant schrijft dat hij “waarschijnlijk door geestelijke vermoeidheid in slaap was gevallen” dan heb je bij mij al lang en breed afgedaan. Ik had verwacht dat hij als Harrie H. op de posters zou gaan staan.

Maar stel dat je denkt: iedereen kan fouten maken, we geven hem een kans, dan kijk gerust even naar een van de speerpunten van zijn partij:
“Luxe villawijk op de Duitse legerplaats”. Ja, grandioos idee, daar zit echt heel Buul op te wachten, ik zou zeggen, stem op die man!

Maargoed, ze partijen proberen me serieus ook wel te helpen in het maken van m’n keuze, zo kreeg biervildjes onder m’n neus gedrukt met daarop “eerlijk, helder, hanneke”. Opzicht grappig, en ook vandaag kreeg ik een mooie grote, glanzende kaart in de bus met daarop “Groeten uit Budel, van Cranendonck Actief”. Leuk, bedankt Hanneke, maar als je nu echt denkt dat we op je gaan stemmen omdat we een bierviltje en een kaartje krijgen… neem dan minimaal in het kort op waar je voor staat, alleen: “mogen we ook op u rekenen” op een glanzende kaart is voor mij niet bepaald overtuigend.


Ik zal er nog eens goed over nadenken, want hoe dan ook, we moeten het er toch mee doen de komende 4 jaar, en er is nog steeds mar ieën Buul…

en dao wone willie...


 
1 reaction | Budel en omgeving | Written by Jos at Saturday 04 March 2006 11:58
 

Boeruhbrulloft 2006!!Het was meer dan een geslaagde avond! Arjen en Tamara dank voor deze liefdesvertoning!
Zomaar wat herinneringen:
- Heerlijk met Brit gedanst
- De Band  'Carrots&Tomatoes'  gaven een ingetogen maar memorabel optreden
- Prins Harry ging weer 110 per uur
- Ruud a.k.a. UsherIk stel voor dat we de leukste carnavalsfoto' s de komende dagen gaan posten!!
0 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Saturday 25 February 2006 17:58
 

Tiroler Abend

Afgelopen zaterdag vierde het 1e én het 2e elftal van s.v. Budel de door Ruud georganiseerde Tiroler-Abend. Volledig in stijl werd er doorgehouwd...we kijken even naar de beelden:

Organisator Ruud van Rooy naast Tiroler-Ècho accordeonist Ulli.

       Het Tiroler Ècho trio.


0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Monday 23 January 2006 21:56
 

Wie is dit??? (tip: 26 november in de Bout)

2 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Friday 30 December 2005 12:15
 

GVB!!Beste Leden der L.C.D.Q.

Vandaag heb ik op de Golf & Country Club van Best het felbegeerde GVB behaald.
Met een score van 100% heb ik het theorie examen volbracht. 
In de praktijk heb ik op 5 holes 'par'  gespeeld.
Al met al dus een perfect resultaat!!

Sander 'Tijger'
3 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Monday 17 October 2005 18:32
 

Boston en New YorkEen van de hoogtepunten was het bijwonen van de baseballgame van de Boston Red Sox.
Na de 7e inning werd het clublied van de Red Sox (je zult het niet geloven!) "Sweet Caroline" ingezet. 35.000 mensen uit volle borst: " Sweet Caroline..Ta Ta Ta" ........" So good, So good, So good!" Ander hoogtepunt was New York!! Wat een idiote stad!

Je zult de verhalen nog wel horen.....

Ik hoorde dat jullie een goede kermis hebben gehad!
0 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Thursday 08 September 2005 21:20
 

BBer Eefje

Onze Eefje wordt is vanaf vandaag een Bekende Buulander (BBer) geworden! Op de voorkant van de grenskoerier staat een heel artikel over haar avonturen in Ghana, en zelfs onze ex-voorzitter Mathijs wordt 2 keer aangehaald.

Wa zien we toch trots op os mechje!

Links:
www.eefjedoesghana.nl
artikel in de grenskoerier
8 reactions | Budel en omgeving | Written by Jos at Thursday 21 July 2005 09:55
 

6pack does Budel

Budel doet mee in de verkiezing "kutste dorp van Nederland" van 6pack!

Winnen gaan we waarschijnlijk niet, maar het filmpje is wel erg lache!

Wie is dat in die roze broek eigenlijk?

Check het hier!
4 reactions | Budel en omgeving | Written by Jos at Wednesday 06 July 2005 17:03
 

Kermis @ Soerendonk

Amai, wat waren het weer fantastische kermisdagen in Soerendonk.

Na de al goede zaterdagavond werd de zondag helemaal overtroffen door artiesten als Liesbeth, Mira (o.a medegesponsord door ons pap en waar ik een foto en handtekening van heb  ), Rene Schuurmans, Threesome met hun mooie liede "zaterdagavond".
Cafe de Sport excelleert enorm met dit allooy artiesten.
En zoals altijd met kermis een palinkje eten.

Hopelijk komen Lucas en Gea Hulshof binnenkort nog ergens met hun fantastische nummer: "Steeds weer huil je".

Een andere muziektip van Arjen is de mooie Italiaanse artiest Rosanna Rocci die veel samen optreed met Hansi Hinterseer.
Es war Toll!


0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Monday 27 June 2005 18:02
 

Meester Geert verlaat de Boogurt

Na 34 jaar leiding te hebben gegeven aan de Boogurt houdt meester Geert er dan toch echt mee op. 
Iedereen die les van hem heeft gehad kan zich nog zijn gebed herinneren, alleen kennen nog maar weinigen de tekst.

Meester Geert bedankt 

3 reactions | Budel en omgeving | Written by mathijs at Thursday 23 June 2005 17:05
 

Eefje komt terug

Na vier maanden afwezigheid is het donderdag dan eindelijk zo ver. Eefje verlaat woensdag avond het zonnige en mooie Afrika om donderdag om 11 uur te landen in Brussels. 

Ik ben blij dat ze weer terug is. Ik kan jullie niet vertellen wat een heerlijk gevoel dat is.

1 reaction | Budel en omgeving | Written by mathijs at Tuesday 31 May 2005 19:12
 

Keistoer neemt REIN bokaal in ontvangst

Het kampioenschap werd beloond met een vrouw van de hand van REIN.

Dit zullen we nooit meer vergeten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Thursday 26 May 2005 12:03
 

Ruud van Rooy nieuwe Voorzitter L.C.!

Ruud van Rooy is vrijdagavond tijdens de algemene jaarvergadering met overgrote meerderheid gekozen tot voorzitter van de L.C. Don Quijote. Hij neemt de hamer over van Mathijs Feijen; die het de laatste 2 jaar met bijzonder veel overgave heeft gedaan. Namens de leden: " Bedankt Mathijs!" 

Arjen en Sander behouden hun functie van respectievelijk Secretaris en Penningmeester.
Jos is Drankmeester en Bas en Mathijs vormen de Activiteitencommissie.
1 reaction | Budel en omgeving | Written by sander at Saturday 21 May 2005 02:14
 

Fierljeppen over de AA terug uit de jaren '90

10 juli a.s. is het weer zover, na 11 jaar is het fierljeppen weer terug.
De locatie is dezelfde, namelijk het terrein en de weilanden van de familie
Damen aan de Hoogstraat in Gastel. En ook nu zullen de toeschouwers
zich weer volop kunnen vermaken, de jongsten b.v. op een springkussen of in de draaimolen, de ouderen in de feesttent.
Maar wie er dit jaar komt optreden, dat blijft nog even een verrassing,
daarover leest u ongetwijfeld in de komende weken meer.

Inschrijfformulier fierljeppen 2005
0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Saturday 14 May 2005 12:53
 

Ongepermiteerd...

Donderdag is is Budel Grenskoerier dag. Elke zelfrespecterende Bulander bekijkt de aanbiedingen van bakkerij Rooymans, leest de ingezonden brieven onder "mijn mening" en ziet wat Junt nu weer ongepermiteerd vindt.

Maar wat schetse mijn verbazing toen ik vanmorgen, tijdens het ontbijt, de Grenskoerier opgesloeg: De verloedering van Budel is begonnen. De Albert Heijn is voortaan op zaterdag tot 20.00 uur open!
 
Ik vertel U, dit is het begin van het einde. Wat gaat er volgen: een H&M in Budel? Elke eerst zondag van de maand koopzondag? Een viaduct midden in het dorp?

Budel verloedert, het is ongepermiteerd... 
4 reactions | Budel en omgeving | Written by Jos at Thursday 12 May 2005 10:29
 

Festival van het levenslied

Sinds vorig jaar wordt in Budel koninginnedag gevierd op de Markt. De koninginnenacht wordt dan gevierd onder de naam "trixparty". Vele artiesten zullen de bunhe betreden en er een waar spektakel van maken. Bijkomstigheid is dat er op koninginnedag zelf in dezelfde tent op de Markt voor het eerst het "Festival van het levenslied" plaatsvind. Ik ben erg benieuwd wat dit Festival inhoud!!


0 reactions | Budel en omgeving | Written by arjen at Friday 29 April 2005 11:37
 

Extrema Outdoor 2005Wie gaat ermee? Graag even an mij doorgeven, kan ik snel kaarten halen!
2 reactions | Budel en omgeving | Written by sander at Tuesday 05 April 2005 13:08
 

Miss Cranendonck...

We hebben hier in Budel weer iets om trots op te zijn, onze eigen miss Cranendonck.

Naja, trots... check de deelneemsters... Meestal steek ik het niet onder stoelen of banken waar ik vandaan kom, maar of dat nu nog zo verstandig is....
3 reactions | Budel en omgeving | Written by Jos at Monday 21 March 2005 08:53
Search
Categories
- Budel en omgeving
- Filmsenzo
- LCDQ
- Lust voor het oog
- Muziekjes
- Nerdnieuws
- Prive
- Uit de oude doos


Archive
2019
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2018
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2017
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2016
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2015
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2014
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2013
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2012
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2011
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2010
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2009
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2008
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2007
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2006
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2005
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March