Blog  
Vrienden van de Loterij Club
 
Don Quijote
 
Café Don Quijote
 
Foto's
Home / All posts from the categorie Prive  

Het is een meisje

Afgelopen dinsdag (7 oktober 2008) was het dan zover. Na 9 maanden zwangerschap (en geen alcohol) was het dan zover.

Sander en Chiara hebben een meisje gekregen, met de naam:

Hannah

Maddy Philomène

 

Peet oom en tante zijn Oliver en Sanne.

 

 

4 reactions | Prive | Written by mathijs at Thursday 09 October 2008 19:21
 

Don Quijote lid naar Oostenrijk tijdens Carnaval

Tijdens de Carnaval, een uitgesproken begrip in het Zuiden van land, gaat Arjen de sneeuw en de zon opzoeken in het mondaine skioord Ischgl. Dit plaatsje, gelegen op 1400 mtr., biedt volop skimogelijkheden en zoals het er naar uitziet zijn de condities goed te noemen. Enkele trefpunten op de pistes hier zijn: Paznauer Taya, Alp Trida, Pardorama, Laret, Samnaun, Hölboden, Alp Bella, Palingkopf en de Schwarzwand. Met veel passie voor de wintersport in de breedste zin van het woord zal hier in Ischgl een topweek gevierd worden!

1 reaction | Prive | Written by arjen at Thursday 31 January 2008 18:58
 

I saw Mammy Kissing Santa Claus

Beste leden van Loterij-Club Don Quijote,

Het is mij zeer aangelegen eenieder van jullie Fijne warme Kerstdagen en een geneugtenvol 2008 te wensen!!

0 reactions | Prive | Written by arjen at Wednesday 19 December 2007 20:18
 

Tanzania

Hoi allemaal,

Sinds onze laatste reactie op de site zitten we in Tanzania, echt eenschitterend land. We zijn eerst naar Serengetti gegaan, de oneindige vlakte, en oneindig is het zeker. Echt schitterend, Hier zitten echt bijna alle dieren die je je maar kunt bedenken, maar doordat het zo ontzettend groot is krijg je deze helaas niet allemaal te zien. Toch hebben we hier heel wat mooie wilde dieren gezien, zoals een groep leeuwen die een giraffe aan het eten waren die ze daarvoor gekilled hadden. De foto's zullen we jullie nog wel laten zien na de vakantie.

Na de Serengetti zijn we verder gegaan naar de Ngororo Krater, die ontstaan is na een vulkaan uitbarsting eeuwen geleden. Veel dieren zijn vervolgens hierheen getrokken vanwege de vruchtbare grond echt super indrukwekkend. Alleen de Giraffe kun je er niet vinden omdat die niet tegen de stijle helling omlaag kunnen.

Onderweg naar de Krater zijn we langs een aantal Masai dorpen die echt in the middle of nowhere leven. We hebben een van deze dorpen bezocht echt mooi om te zien dat deze mensen nog op zo'n traditionele manier leven, al hebben sommige wel een mobieltje.

Nu zitten we in Arusha. Tweede stad van Tanzania. Gisteren hebben we een rondrit gemaakt door Mho Ta Mbu. Bananenbier gedronken (je moet niet weten hoe dit wordt bereid) eefje en ook anderen durfden het niet te drinken, maar Mathijs moest het toch een beetje proberen. Ook hebben gegeten met de lokale bevolking. Heel leuk om mee te maken.

Sinds de krater slapen we in lodges, wat heerlijk... nu nog twee dagen kamperen bij de Kilimanjaro en dan lekker naar Zanzibar... Duiken en uitrusten van een intensieve reis.

Groetjes,

Eefje en Mathijs

3 reactions | Prive | Written by mathijs at Tuesday 21 August 2007 10:30
 

KENIA

Hoi allemaal,

Eefje en ik zijn hier nu heerlijk aan het genieten in Kenia. Het is echt geweldig hier. De cultuur en natuurlijk. Lekker voetballen in een dorpje met de lokale jongens

We zijn begonnen bij Mount Kenia, de een na hoogste berg in Afrika (na Kilamonjaro). Hier stonden we tussen de bavianen erg indrukwekken, maar voor zo'n eerste dag ook spannende ervaring, want ze hingen letterlijk boven je hoofd en zijn als ze aanvallen erg gevaarlijk.

De wildparken zijn echt schitterend. Gisteren in Lake Nakuru geweest, met daar bijna 2 miljoen flamingo's. Het begon met wat bavianen, maar al snel zagen we de zeer zeldzame Rotschild Giraffe en Neushoorns. We zijn naar een Riff boven het meer gereden en daar had je uitzicht over het park, met het van Flamingo's rose gekleurde water. Daarna zagen we een 'kill' van een Flamingo door een hyena echt niet te beschrjiven zo indrukwekkend. De Gamedrive sloten we af met een uitzicht over een 'vergadering' van de giraffen. Deze stonden met 10 in een rondje. Met op de achtergrond ongeveer 100 buffelfs, gewoon schitterend. Bij de uitgang kwamen we ook nog een aantal leeuwen. Ze gaven ook aan dat we zo'n gamedrive niet meer vaak mee zouden maken.

De Bavianen en andere apen zijn hier niet bang voor je en proberen dan ook met enige regelmaat het eten uit de bus en op de campsite te roven.

's Avonds zitten me met het hele gezelschap gezellig rondom het kampvuur te eten. De avonden zijn kort, want 's ochtends is het weer vroeg ochtend voor de volgende geweldige ervaringen

Wij gaan hier gewoon verder met genieten.

Groeten aan iedereen.

Mathijs en Eefje

 

8 reactions | Prive | Written by mathijs at Sunday 12 August 2007 08:51
 

Er is een keistoere baby in de maak!

Aanschouw hier de echo van de baby van onze nieuwe MILF....

Babyindebuik

Wie ziet het piemelke?

3 reactions | Prive | Written by ruud at Friday 20 April 2007 16:49
 

Prosecco in Ischgl

Tijdens de paasdagen is Arjen, secretaris van de loterij club, 4 dagen naar Ischgl geweest. Zon, sneeuw en rich prosecco waren de ingrediënten van deze heerlijke oplaaier.

De promotie van het mouserende drankgenot Prosecco werd ook in Ischgl gedaan door mj Paris Hilton zelf.

Het promotie voertuig is bovenstaande Hummer Limo. Een taxirit en een lekker glaasje Prosseco in deze gepimpte Hummer, waarin Paris vervoerd werd, was dan ook een bijzondere ervaring..."..Even the stars are blind.."

1 reaction | Prive | Written by arjen at Thursday 12 April 2007 20:15
 

Ischgl

Aankomende week gaat Secr. Arjen Wyczisk op wintersport in het plaatsje Ischgl. Hier gaat hij genieten van de sneeuw, zon en gezelligheid.

 

 

 

 

Leuk detail is dat Paris Hilton aankomend weekend in Ischgl haar verjaardag viert, ik feliciteer haar wel namens de LC.

 

3 reactions | Prive | Written by arjen at Thursday 15 February 2007 22:29
 

DAF a Paccar Company

Secretaris Arjen Wyczisk, MSc. gaat zijn 1e job bekleden bij DAF, de Brabantse trots. Na jaren van studie is de tijd aangebroken om 'de schoorsteen te laten roken'. De sollicitatieprocedure verliep uitmuntend en vanaf 2 januari 2007 maakt hij deel uit van het Product Management Paccar Parts.

DAF Trucks N.V.

It's not a job... It's a passion

2 reactions | Prive | Written by arjen at Tuesday 05 December 2006 19:32
 

Secretaris en vriendin terug uit Thailand

Don Quijote's secretaris dhr. A.A.W.U.J. Wyczisk heeft samen met zijn vriendin T. Stevens een reis door Thailand achter de rug. Hieronder enkele kiekjes.

Tamara en Arjen trekkend door Bangkok; Khao SAn Road Str.

Voor Grand Palace...

Op Olifant in Kanchanaburi...

.

Wachten op de bus...

1 reaction | Prive | Written by arjen at Wednesday 16 August 2006 10:38
 

Diana Sorbello

Deze "ontdekking" deed ik gisteren op de ZDF bij het programma SommerhitFestival.


Ze heet Diana Sorbello, is 27 jaar, half Italiaans en woont in Köln. Ze zingt de evergreen van Monica Morell: "Ich fange nie mehr was an einem Sonntag an".
Klik hier voor de videoclip.

0 reactions | Prive | Written by arjen at Friday 14 July 2006 14:45
 

Midbuulweg goes wild.

Zondagmiddag 2 juli was er een grandioos tuinfeest op de midbuulweg. Voormalig penningmeester S. Bartmann was daarbij aanwezig. Zie hem hier Henja een intense kus gevenEven daarvoor verkreeg Sander, omdat hij als 1e in het zwembad was, de premie van J. Kooken uitgereikt. Een lekkere fles Chardonnay....Sander en Tamara
 
0 reactions | Prive | Written by arjen at Thursday 06 July 2006 14:12
 

Master A

Bijna is het dan zo ver. Nog een Examen en dan heeft Arjen Wyczisk (aka De Vlo) zijn Master titel binnen.
Na lang zwoegen en ploegen, en ook het missen van een aantal leuke activiteiten zoals het halve Ledubtoernooi, heeft hij vandaag met succes zijn scriptie verdedigd.

Het resultaat een schitterende 7.

Namens mij en alle andere LC Don Quijote leden van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

0 reactions | Prive | Written by mathijs at Thursday 29 June 2006 11:41
 

Vrijdagavond Balavond

De tent is opgebouwd, het vat aangesloten, en de meisjes zijn besteld ;-)
(Als je misschien 'n kijkje wilt nemen in de scriptie ga dan naar mijn homepage en klik op het document wat je wilt bekijken.)
0 reactions | Prive | Written by arjen at Wednesday 28 June 2006 14:31
 

"De verf is droog"...

In tijden van weleer zou Mondriaan, Picasso, Steen, Rembrandt of van Gogh gezegd hebben: "de verf is droog!" Voor mij betekent deze beeldspraak in het heden van nu, dat mijn master thesis scriptie afgerond is. 

Nu nog proberen een compleet oninteressant tentamen te leren om dinsdag uit te rijden en nog één keer de grote hoorn te blazen (copy LOTR).

Aanschouw hier rechts een "sepia" foto van mijn werkplek. 

Tot gauw!
Arjen Wyczisk
1 reaction | Prive | Written by arjen at Saturday 24 June 2006 14:31
 

Welkom in ons midden, welkom thuis

De familie van de Laar is gisteren uitgebreid. Geen langverwachte dochter voor Tilly, maar in de vorm van onze nieuwe poes. Haar voorlopige naam is Snowball, maar suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

Ze is speels, wil de wereld om haar heen ontdekken, en is aanhankelijk. Eigenlijk lijken we erg veel op elkaar. Behalve dat ik niet van vis hou dan...
7 reactions | Prive | Written by Jos at Friday 16 June 2006 08:52
 

BBQ, Beer and Balls: Ledub voorbereidings BBQ

Volgende week gaat het ledub toernooi weer van start, en aangezien we dit jaar onze titel moeten verdedigen, hebben we dit weekend alvast een trainings middag gehouden.

Balgevoel en teamgeest, daar draaide het om. Dit resulteerde dan ook in een aangename middag in de zon, met drank en spijs in overvloed, gemixt met een vleugje dieselgeur.

Check de foto's hiero!

0 reactions | Prive | Written by Jos at Tuesday 06 June 2006 09:37
 

Foto's van Sander bij de Thai

0 reactions | Prive | Written by arjen at Thursday 25 May 2006 11:59
 

De wereld rond met Sander: Deel 5

Zaterdag 20 mei, dag 7 Chaing Mai
We hebben vandaag een dag vrij en Penelope, Liz en ik besluiten fietsen te gaan huren en door de stad te fietsen naar het platte land. Ik heb op vel drukke plaatsen gefietst maar Chaing Mai is eigenlijk gekkenwerk. Dit is kamikaze op zijn puurste vorm. Waarschijnlijk krijgen ze hier echt hun rijbewijs bij een pakje boter. En door het links rijden maakt het de fietstocht alleen maar lastiger. Als we eenmaal buiten de stad zijn zijn fietsen we door vele dorpjes en nemen we een kijkje bij de mensen thuis. We zijn alledrie denk ik ook harstikke blij als we 's middags rond 5 uur weer heel thuiskomen.

Zondag 21 mei, dag 8 Chaing Rai
We gaan de komende dagen een bezoek brengen aan de 'hill tribes'  Lusser en de Akha's. Hiervoor nemen we vanochtend eerst de bus naar Chaing Rai. Het is een tocht van ongeveer 3 uur die ons al door het mooie berglandschap van Thailand brengt. ' s Middags bezoeken we een stichting die het bestaan van deze stammen probeert te behouden. Zij geven ons uitleg over wat we kunnen verwachten en geven nog handige tips over het 'hiken' . Ik denk dat dit een mooie baan is voor Jos!
 
In de avond vertrekken we voor onze eerste overnachting naar een dorpje van waaruit we de volgende dag zullen vertrekken. We slapen bij de mensen thuis. Als je je wilt wassen staat er een grote tank met water in de wc. Er legt een klein teiltje ernaast zodat je jezelf kan overgieten met water (koud water). De toilet is een gat in de grond.

Maandag 22 mei, dag 9  Ergens ten noorden van Chaing Rai
Met bepakking en al vetrekken we naar de eerste bergstam. Het is een helse tocht van ongeveer 6 uur. Tijdens deze 6 uur klimmen we in totaal 700 meter. Het gevoel wat we hebben als we 's middags aankomen in de hut is dan ook erg bevredigend. We hebben eigenlijk de hele dag alleen maar regen gehad en als je dan in de jungle loopt is dit erg heet en vochtig. Je snakt letterlijk naar adem. Van bloedzuigers heeft iedereen last gehad. Ik dacht er geen gehad te hebben maar bij aankomst bij de hut bleek ook ik 'slachtoffer' te zijn. Ze maken het bloed enorm dun dus als ze je loslaten blijf je bloeden. Mijn broek was dan ook een puinhoop. Gelukkig wilde een vrouw onze kleren wassen.
In de avond kregen we een optreden van de kinderen in het dorp. Ze dansten en zongen voor ons. Natuurlijk konden we meedoen en mochten we foto's maken. Om de kinderen minder verlegen te laten zijn liet ik ze zelf elkaar fotograferen. Nadat ze zagen wat het eindresultaat zou worden waren ze natuurlijk hartstikke wild om zelf op de foto te gaan.
0 reactions | Prive | Written by sander at Thursday 25 May 2006 11:46
 

De wereld rond met Sander: Deel 5 (vervolg)

Dinsdag 23 mei, dag 10 Ergens te noorden van Chaing Rai
Vandaag is de wandeltocht maar half zo zwaar. We lopen vandaag meer door de velden op een hoogte van circa 1700 meter. We doen het rustig aan na de zware dag van gisteren. Ik merk dat ik nu ook al gewend ben aan de hoogte. We arriveren dan ook al vroeg in het volgende bergdorpje. Hier eten we samen met de lokale bevolking. De Akha's zoals ze genoemd worden komen oorspronkelijk uit Zuid China. Enkele gebruiken zoals het continu roggelen en dan spuwen zorgen voor veel hilarische momenten tijdens het eten.

Woensdag 24 mei, dag 11 Ergens te 
noorden van Chaing Rai
We gaan vanochtend eerst een school bezoeken voordat we het laatste stuk zullen lopen. Alle kinderen zijn harstikke blij als we komen. Ze mogen immers van de juf en meester  even stoppen met hun werk en met ons spelen. Het is mooi om te zien hoe vooral de kleinsten in de klas zitten. Kleine tafeltjes waarbij ze zelf op de grond zitten. Na een uur vertrekken we voor het laatste gedeelte. Als we 's middags ons busje zien wat ons terug naar Chaing Rai brengt zijn we allemaal enorm gelukkig. We mogen weer heerlijk onden een warme douche springen. Door de zware regenval was de tocht een grote modderpartij en was het lopen enorm zwaar. Er hing nadat iedereen zich opgefrist heeft ook een uitgelaten stemming in de lucht. Dit vertaalde zich naar een hele leuke avond in diverse cafe's, tot in de kleine uurtjes!
0 reactions | Prive | Written by arjen at Thursday 25 May 2006 11:39
 

De wereld rond met Sander: Deel 4

Donderdag 18 mei, dag 5 Ayutaya
Gisteravond hebben ze mij en Penelope gevraagd of wij bij de offering aan de monniken aanwezig willen zijn. De monniken mogen niet met geld betalen. Ze moeten dus een ‘gift’ aannemen van het volk. Elke ochten om half 6 gaan ze alle huizen langs om rijst (ontbijt) in ontvangst te nemen en een lunchpakket te ontvangen. Wat ze over hebben aan rijst geven ze aan de zwerfhonden die rond de tempels lopen.
We moesten dus om 5.10 uur opstaan. Net bij de tempel aangekomen zien we hoe de monniken tijdens zonsopgang hun oranje gewaad aantrekken op een traditionele manier. Vervolgens volgen we de monniken door het hele dorp. Indrukwekkend om te zien!

Om 8.30 uur gaan we fietsen door de kleine dorpjes. We komen zo bij de mensen thuis terecht, op een hele mooie markt en bij een school waar uit de open ramen de kinderen als zingend hun dingen leren. We stoppen hier dan ook even om alleen maar te ‘luisteren’ . De ramen waren namelijk erg hoog waardoor we niet naar binnen konden kijken.

‘s Middags hebben we even tijd ons op te frissen en de spullen te pakken voor de nachttrein naar Chang Mai.
De nachttrein in Thailand is misschien nog wel het mooiste wat we hebben meegemaakt gedurende deze hele trip. De trein zit vol met backpackers, thaise handelaren en een keur aan andere volkeren. De trein doet me ietwat Oost-Europees aan maar dat was in dit scenario alleen maar beter. Na een uur gesproken te hebben met andere reizigers gaf ‘Sam’ (onze gids) aan dat we naar de restauratiewagen konden gaan. Er zou daar een ’disco’ zijn. In die restaturatiewagen aangekomen werd ik overvallen door een beeld wat waarschijnlijk alleen Tarantino in een film kan vastleggen. Dronken Thaise soldaten, dronken backpackers en volgens mij dronken personeel. Uit de redelijke goede geluidsinstallatie klonken nummers uits de jaren zestig en zeventig. Alleen de cd speler had geen ’shock-absortion’, dus om de 15 seconden sloeg de plaat over. Ik bood hem aan dat we mijn ‘I-pod’ zouden aansluiten. Dit vond hij helemaal geweldig. We draaiden het nieuwe nummers van de Red Hot Chili Peppers (Snow en Dani California), ‘ Nasty Girl’ van The Notorius BIG (Ruud, deze viel erg goed in de smaak!)  een LL Cool J samen met ‘La Lopez’.
Op den duur gaat een Britse dame terug naar haar wagon. Ze had tegen een van ons gezegd dat dit niet haar ‘scene’ was (?””(*&$%!) . Yoh dit was helemaal geen scene, dit was gewoon te idioot voor woorden!

Vrijdag 19 mei, dag 6 Chang Mai.
Na ons te hebben opgefrist in het Guesthouse (Taphae Garden) gaan we naar de Olifabten diep in het bos. We gaan namelijk op de rug van een olifant een safari doen. Wat zijn deze beesten groot wanneer je erop zit! Tijdens de trip werden we geconfronteerd met de enorme eetlust die ze hebben. Ze stoppen gewoon en trekken de takken van de bomen. Er zaten enorme steile stukken in het traject maar blijkbaar kan een olifant echt alles! Hylarisch is het om op den duur te zien hoe de olifant waarop Penelope en Liz zitten zijn kont gaat ‘scratchen’  aan een grote boom. Ze werden echt door elkaar geschud!
‘s Avonds zijn we naar de ‘night-bazaar’ geweest waar afdingen tot een sport verheven kan worden. De ‘Hollander’  zal zich hier thuisvoelen.

1 reaction | Prive | Written by Jos at Monday 22 May 2006 08:51
 

De wereld rond met Sander: Deel 3

Het is al weer even geleden dat ik iets van me heb laten horen. Ik ben de afgelopen dagen zoveel onderweg geweest dat het moeilijk was een ruimte tussendoor te vinden. Maar ik ga nu weer vrolijk verder met het verhaal!

Woensdag 17 mei, dag 4 Ayutaya
Zoals aangekondigd zijn we op vandaag op een boot van circa 21m gestapt waarmee we zijn gaan varen. De boot bestaat uit een groot ‘leefdek’ met daarop een bar en een aantal banken. Vanuit de boot hebben we een prachtig overzicht op alle dorpjes en tempels die we voorbij varen. Vooral het wassen van olifanten in de rivier of de zwemmende kinderen zorgen voor mooie herinneringen. ‘s Avonds meren we in een klein dorpje aan. De meesten blijven op de boot maar mij wordt gevraagd of ik bij de mannen van het dorp wil komen zitten. Deze ‘locals’ zitten met zijn allen op het plein voor de tempel en vertellen elkaar sterke verhalen onder het genot van Thaise Whiskey en eten. Mij wordt gevraagd of ik van ‘Duck’ houd. Ik laat me niet kennen en probeer een van hun specialiteiten zoals ze het noemen. Na de eerste hap denk ik wel ‘ erg taai’ . De thai beginnen te lachen als ze zien dat ik het toch anders vind dan ik zou verwachten. Opeens roept er een in het engels ‘ Duck-foot’. Uit beleefheid heb ik het maar snel doorgeslikt. (yaaaakkkk!). Maar al met al was het heerlijk om bij deze mensen uitgenodigd te worden.

0 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 22 May 2006 08:50
 

Foto Bartmann on tour

Onder de veelzeggende naam "Sander and the SheMales", zal Sander de komende tijd enkele foto reportages op de site plaatsen.

Vandaag: Sander and the SheMales Part one: The Tigers and The Googs
6 reactions | Prive | Written by Jos at Wednesday 17 May 2006 08:44
 

De wereld rond met Sander: Deel 2

Maandag 15 mei dag 2, Bangkok > Kanchanaburi
 
Na een snel ontbijt zijn we op een longtailboot gestapt en vanuit ons hotel naar de ' Wat Pho' gevaren, In dit tempelcomplex is de grootste liggende Buddha te vinden (lengte circa 45 m)
Om de geesten goed gezind te zijn koop ik voor 20 Bath muntjes om in elk van de 108 potten te laten. Dit moet ons geluk gaan brengen tijdens de reis!
 
Vervolgens gaan we weer terug op de boot om via kleine kanalen langs allerlei huizen te varen. Na een uur komen we bij iemand thuis aan die een varende lunchroom bezit. Dit was trouwens voor het eerst in mijn leven dat ik zitten gegeten heb  met de schoenen uit! Nadeze heerlijk maaltijd hebben we de bus genomen om vervolgens door te trekken naar Kanchanaburi. Hier ligt o.a. de 'Bridge over the River Kwai'. We zullen 2 nachten in de guesthouse van 'Apple & Noi's' verblijven. Volgens de ' Lonely Planet'  een echte aanrader. Dat kan ik alleen maar beamen. We besluiten om een Riksha tocht te ondernemen die ons langs het kerkhof van de ' Allies' brengt en de 'Bridge'. Terwijl we op de brug staan komt nog even doodleuk een trein voorbij. Ik maar denken dat het een echt monument is? 
 
En wat ga je dan 's avonds doen? Natuurlijk naar een hele foute disco waar net een travestietenband zo wijs is om te besluiten ermee te stoppen. De Thai houden er vreemde gewoonten aan over. De hele zaak staat vol tafels en ze blijven maar eten. Wij als de westerlingen zijn maar begonnen met dansen. Dit viel zo goed in de smaak (de thai hadden nu ook een reden om te dansen, dus de sfeer werd echt goed! en dat was denk ik de laatste 3 maanden niet meer gebeurd denk ik?) dat we van verschillende mensen drugs, sigaretten en drank aangeboden kregen. Tijd om te gaan dus!
 
Dinsdag 16 meidag 3, Kanchnaburi
Vandaag zijn we eerst naar een natuurreservaat geweest waar in 7 lagen watervallen te zien. Op laag 3 zijn we heerlijk gaan zwemmen en hebben we in een waterval gestaan. Erachter kon je heerlijk zitten. Een heerlijk afkoeling met dit bloedhete weer.
 
De volgende trip was die naar de 'Tiger temple'  hier is iedereen met een aantal tijgers op de foto geweest. Om er zo dicht bij in de burt te komen is een vreemd gevoel. Je hebt constant het idee dat ze zich omdraaien en even ' uithalen'. Ik als quasi ' dierenvriend'  voelde me dus
echt op mijn gemak (not!)
 
Op het einde van de dag hebben we een kanotocht ondernomen en hebben we bij zonsondergang onder de ' Bridge over the River Kwai'  gevaren. echt heerlijk!
 
Woensdag 17 mei dag 4 vooruitblik
 
We zullen morgen aan boord gaan van een boot van ongeveer 20 meter lang. Hierop zullen we tot donderdag in de namiddag zitten. Deze boot is helemaal voor ons alleen. Van horen zeggen (onze groepleider, die graag drinkt!) zit er zelfs een bar op die boot dus kan alleen maar geweldig zijn.
0 reactions | Prive | Written by Jos at Tuesday 16 May 2006 19:50
 

De wereld rond met Sander: Deel 1

Onze vriend Sander hangt de komende 3 weken de ontdekkingsreiziger uit, en houdt ons allen op de hoogte via dit medium: Bij deze: Deel 1!

Beste Allemaal,
 
Ik ben nu 3 dagen weg maar voor mijn gevoel lijken het er al minstens 7. Ik heb al enorm veel indrukken opgedaan. Ik droom veel 's nachts dus ik heb blijkbaar de tijd nodig om dit te verwerken. Ik zal starten met een kort overzicht te geven van alles wat me nu voorbij is gekomen in de afgelopen 3 dagen.

Zondag 14 mei dag 1, Bangkok
Na een lange reis via Hong Kong ben ik dan eindelijk in de ' City of Angels' . een donkergrijze hemel met enorm veel regen overvalt me letterlijk. De keuze is dan ook snel gemaakt om een taxi voor mezelf te kiezen i.p.v . de bus. Het scheelt 300 bath, dit lijkt misschien veel maar is maar 6 euro. In het hotrel aangekomen blijkt dat ik erg dicht bij de Kho San Road logeer. Dit is misschien wel de drukste straat van Bangkok. Hier komen alle backpackers hun koopjes doen. Copywatch, Copy-Armani en Copy-cd's, all over the place. Ondertussen maken ' Tuk-tuk drivers' je helemaal gek om in hun taxi op 3 wielen te stappen en je te brengen naar de dichtbijzijndemassagesalon (het moge duidelijk zijn wat daar echt verkocht wordt)
 
vervolgens ben ik, voordat ik me moest melden, naar het paleis van de koning geweest. Dit gebied bestaat uit een aantal paleizen en tempels en is enorm indrukwekkend. Ik heb hier dan ook de rest van de middag verbracht. Vooral de rust die je in een aantal tempels kon vinden was heerlijk!
 
' s Avonds in het hotel heb ik kennisgemaakt met de leden van de groep. Het klikt al meteen. Ik stel ze even voor:  Tony uit Calgary (Can), Debby en Lorraine uit London (UK, zussen)) Richard uit London (UK), Adam uit London (UK), Penelope en 'Liz'  uit Salt Lake City (USA, zussen), Suzanne uit Toronto (Can), Rachel uit London (UK) en Sam en Tom de twee groepsleiders uit Thailand.
 
0 reactions | Prive | Written by Jos at Tuesday 16 May 2006 19:46
 

Boer Joanus en Boerin Merie

 

Op maandagavond 20 februari zullen zij in de onecht verbonden worden: Boer Joanus en Boerin Merie.

Boer Joanus is in het echt Arjen Wyczisck, unne zooën van Ullie Wyczisk en Riekie Vlassak. Arjen zien bouwjaor is 1981 en hij studeert nog vur marketing management. Dae is iets hieël moeilijks, deenk ich. Boerin Merie heit in ut echt Tamara Stevens en kumt oet Hâmund. Zi is un dôchter van Leo Stèvens en Marie-Louise Vos. Heur bouwjaor is 1979 en van beroep is zi kapster. Dae kleenkt al wa hêndiger.

Boer Joanus en Boerin Merie zullen op maandag 20 februari 2006 dur unne onechte burregemester in de onecht verbonnen woren. Dit alles begint zoewa um negen uur bie Pau van De Boonten Os in zien zaak " De Boerenzakdook". Nao alle plechtigheden en beloftes volgt er un groeët fest, mej roggebroeëd mej zeult, altîêd keilekker. En neturluk boerenjonges of boerenmeisjes. Het boerenbal wurdt zoe as altied georganiseerd door Pau van de Boonten Os en tonieëlverieëniging "De Buulse Comedie". Boer Joanus en Boerin Merie, willie weensen ullie een fijne aovund tow mej ongeveer hieël Buul er bie.

1 reaction | Prive | Written by Jos at Sunday 29 January 2006 15:29
 

Ziana is terug

Lieve Mathijs,

Na meer dan 2 jaar stilte voelde ik een intens verlangen om 2006 goed te beginnen. Wellicht kunnen we samen afspreken en dan laat ik jou je return on investment eens zien. Hier heb je alvast een voorproefje van me.

Z-I-A-N-A

34 reactions | Prive | Written by arjen at Saturday 31 December 2005 18:32
 

Schone geburtstag fur dich!


Sander Bartmann, onze vriend, penningmeester, golfer, de man met een zwak voor dvd's en SMS versturen, de persoon die piekt op de juiste momenten, de uitvinder van de Sander Shuffle, degene die met gemak 30 euro voor een sigaar neer wil tellen, hij die nooit te beroerd is om uit te leggen hoe de polonaise is ontstaan....
is vandaag jarig!

Sander, namens alle leden van LCDQ: Van harte gefeliciteerd met ihr Geburtstag!
1 reaction | Prive | Written by Jos at Monday 24 October 2005 13:38
 

SMSkoning- Van onze verslaggever ter plaatsen: Sander Bartmann is officieel uitgeroepen tot SMSkoning van de vrijdagavond van Het Festival. Deze markante persoonlijkheid, gekleed in een provocerend I-LOVE-NY t-shirt, gewaagd gecombineerd met een stijlvol jasje, liet alle tegenstand ver achter zich.

Men kon het hoofd niet een ogenblik van het metersgrote chatscherm afwenden of er stond al weer een nieuwe oneliner van de Herr Sander op het doek. Met toppers zoals "voetbalschoenen koop je bij dora van smolders sport!", "voor een lekkere zoete lolly ga je naar lekske!", en "ik, jonge god zk blondine i.z.g.s. , prijs n.o.t.k. Aquisitie n.a.v. Advertentie wordt niet op prijs gesteld!", vermaakte Sander de menigte. In totaal heeft Sander 30 keer de bezoekers van het festival verrast met een scherpe quote, waardoor eeuwige roem hem ten deel valt!

1 reaction | Prive | Written by Jos at Saturday 22 October 2005 16:05
 

Mentos in het rariteitenkabinet

Gekke poes! Mentos aka Poes vertoonde al langer symptomen om zo bestempeld te worden. Als ik naar de edah loop, loopt ie regelmatig over de stoep mee. Wanneer ons pap voor op straat aan het werk is, gaat ie vrolijk "meehelpen", maar poes heeft het nu helemaal voor elkaar.

Eergisteravond kwam poes kokhalzend binnen. Naja, dat doen die lieve beestjes wel vaker, als ze te veel gras hebben gegeten bijvoorbeeld. Maar nu bleef poes bezig, hij kon niet eten, moeilijk ademen, kort om: meer ellende dan zo'n diertje moet meemaken.

Dus, dan doe je wat elke verantwoorde vader zou doen, je neemt haar mee naar "De Kook", al waar er even 3 grassprieten van 10 cm uit haar neusje gehaald werden.
Verbaast keek poes naar de grassprieten, evenals de dierenarts. "Dit is er een voor het rariteitenkabinet" vervolgde deze zijn consult, waarna even alle medewerkers van de praktijk bij elkaar werden geroepen om eea te aanschouwen.

Poes onderging eea gelaten, en hield zich goed staande. Antibiotica is hetgeen poes nu voorgeschreven heeft gekregen, dus geen alcohol voor poes de komende 5 dagen.

Gekke poes!
3 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 26 September 2005 09:35
 

Begin de dag met lucht

Niemand verplicht mij tot anders, maar toch sta ik elke dag rond een uur of 7 op, wat betekent dat ik rond een uur of 8 volop aan 't werk ben, en dat stemt mij tot genoegen.

Nu staat bij ons thuis altijd muziek aan. In de serre, op m'n kamer, overal, ook op de badkamer.

Mijn muziekkeuze is in de ochtend nogal beperkt. Gewoon rustig beginnen is het motto. De dag heeft nog genoeg haast in petto, dus begin met iets kalmerends.

Maar wat is een terugkomende ergernis lieve lezers, elke ochtend, wanneer ik ongeveer een kwartiertje op de badkamer vertoef, wordt ik muziekaal aangerand door de "ochtendshows". Jezus. Degene die dat format verzonnen heeft mogen ze naar de brandstapel brengen. In dat kwartiertje waar ik alle zonden van de nacht van me afspoel, krijg ik (nog met geluk) één nummer te horen.
De rest wordt opgevuld met een of andere rotte opa die jan en alleman lastig valt met zijn bekrompen kijk op het leven, met een kinderliedje wat rood kapje nog te zoet zou vinden, en de nodige file informatie.

Boeit het mij wat een vent van 80 te vertellen heeft? Wie is Giel Beelen om te bepalen hoe ik m'n dag moet beginnen? (en zeker niet met een dansje) En zit ik in de auto? Nee, dus who gives a fuck about de files.

Nee, geef mij maar de relaxerende klanken van de het pareltje "Moon Safari". Die Franse mannen van Air bezorgen me altijd weer een fijne ochtend. Chapeau!
2 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 12 September 2005 08:06
 

De redders van Catan

De afgelopen dagen hebben verschillende leden van de LC uitgerust, uitgewaaid en vooral plezier gemaakt in het zeeuwse land. Foto's en meer info volgen later, maar wat we (gedeeltelijk noodgedwongen door het bij vlagen slechte weer) ook veel gedaan hebben: gecatand (we maken er even een werkwoord van).

Het basisspel kende de meeste, dus werd de uitdaging gevonden in de uitbreiding: "Steden en Ridders". En wat voor een uitdaging, de eerste 2 potjes waren nog een beetje aftasten (voor sommige wat langer), maar daarna waren de begrippen ridders activeren, steden ontwikkelen en "de negerboot komt eraan!" niet van de lucht.

Samengevat: de foto's van sealend 2005 komen nog, maar voor nu: voor alle spelers van catan die deze uitbreidingsset niet hebben: een aanrader!
 
1 reaction | Prive | Written by Jos at Thursday 25 August 2005 09:28
 

Een eigen huis, een plek onder de zon.....

  Eindelijk is het dan zover na maanden van voorbereiden heb ik nu eindelijk de sleutels van mijn eigen "crib". 

Gistermorgen reed ik op mijn gemak naar Notaris op de laak, alwaar de sleuteloverdracht plaats vond. Op de achtergrond klonk RTL FM, net op dat moment werd alsof de duvel ermee speelde het nummer gedraaid, waarmee Rene Froger groot is geworden;
"Een eigen huis, een plek onder de zon en altijd iemand in de buurt.............."

Men zegt wel eens; "Toeval bestaat niet".

Nu ik eindelijk mijn eigendom bemachtigd heb is dan ook de tijd aangebroken van noeste arbeid. Dus als je naar mij opzoek bent kun je me vinden op de Meester Winkelmolenstraat 5, waar ik bezig ben mijn huis om te bouwen naar een luxe villa.

Graag wil ik daarom ook eenieder die geinteresseerd is uitnodigen om mijn nieuwe onderkomen te bezichtigen.

Dresscode: Oude Kleding
7 reactions | Prive | Written by bas at Saturday 13 August 2005 08:43
 

Zoute zee, slaakt een diepe zilte zucht

Verre vakanties zitten er bij de meeste LC leden niet in. Eerste huisjes, druk met (een nieuwe) baan, scouting, iedereen heeft wel wat.

Maar dat betekent niet dat we niet gaan genieten van de zomer van 2005, en wel op een (voor de meeste) vertrouwde plaats. Sealend.

De opzet is simpel, er staat maar 1 ding vast: de datum, voor de rest kijken we wel wie er langskomt, wat we gaan doen en wie wie mag insmeren op het stand.

Check hier de uitnodiging!
5 reactions | Prive | Written by Jos at Wednesday 06 July 2005 11:21
 

Arjen Wyczisk Jarig!

Ex-voorzitter, huidig bestuurslid, vriend, levensgenieter, prima student, fouten speechen houder, vrolijke noot, word-of-the-day-toiletpaper-gebruiker, sigeuner-wannabe, voormalig-leren-broeken-drager, betrapt-worden-terwijl-tamara-alleen-laarzen-aanheeft, maar vooral: Arjen.

Arjen is vandaag jarig. Kerel, namens heel de Loterij Club, van harte gefeliciteerd. Vanavond komen we er inne vatte. Alaaf!
2 reactions | Prive | Written by Jos at Thursday 30 June 2005 14:07
 

Net het 2e heftige tentamen achter de rug

Na marketing research heb ik deze week m'n 2e tentamen van dit semester afgerond. De zaken staan er goed voor, er dient enkel nog een zogeheten bachelor thesis (literatuurscriptie) ingeleverd te worden en dan zit het 1e jaar er weer op. De ontspanning van afgelopen weekend heeft zeker ferm bijgedragen aan de mentale voorbereidingen. Het was o zo mooi in het badje met biertje...

Post scriptum: heb net vernomen dat ik glansrijk beide tentamens heb afgerond.

Lijkt me leuk om deze zondag weer in het badje te gaan zitten!

2 reactions | Prive | Written by arjen at Tuesday 21 June 2005 16:24
 

EmpTy V

Heldere momenten, die heb je soms. Meestal duren ze maar heel even, totdat je erachter komt dat je eigenlijk geen helder moment hebt, maar dat je beseft dat je gewoon de realiteit uit het oog verliest. Of dat laatste slecht is is natuurlijk een tweede.
Zo'n helder moment vond vanmiddag plaats in m'n hoofd. Omdat ik behoefte had om even rust te nemen van mijn bestaan als workaholic, Mtv opgezet, de zender die je kan kijken als er niets ander op is. Terwijl de eerste vraag die in me opkwam "Waar is de M toch gebleven in Mtv?" amper weggeebd was,  drong de echte waarheid voor een korte tijd tot me door.

De wereld wordt steeds nepper. En voorop loopt Mtv als de vertegenwoordiger van miljoenen personen die vooral belangrijk vinden hoe de rijkste der aarden wonen, wat voor kleren ze aan hebben, hoeveel auto's ze hebben, hoeveel juwelen ze om hebben hangen en hoeveel badkamers hun huis heeft. Want wat willen we toch graag weten hoe de sterren wonen, leven, eten en neuken.

Waarom intereseert het iemand hoe 0.001% van de mensen op deze mooie planeet leeft. Mijn boeit 't niet hoeveel badkamers P-diddy heeft, hoeveel auto's Puff daddy heeft en hoe groot de kamer is waar R-kelly zit te "chillen with his homies".

Nee, geef me dan maar onze knoterige gedachten zoals we die in Nederland hebben. We willen allemaal dolgraag zien hoe ook F. Bouwer de worst laat aanbranden op zijn bbq, hoe G. Joling vecht om zijn pondjes eraf te krijgen, en hoe P. Brart haar endeldarm laat schoonspuiten. Heerlijk gewoon. Toch?
3 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 13 June 2005 01:16
 

YsBeer

Ik weet al lang niet meer hoeveel jaar het nu geleden moet zijn geweest. Veertien? Vijftien misschien?

Vijftien jaar geleden kwam ons pap met een nieuwe wagen thuis. YsBeer - 69 - ForD stond er op het nummerbord. De gevoelens waren gemengd. Jaren lang wist ik niet anders dan we overal heen reden in onze oude Volvo. Die vond ik op de wagen uit M.a.s.k. lijken, dus van mij hoeven we geen nieuwe. Van de andere kant was een nieuwe auto toch ook wel spannend.

Vier dagen geleden hebben we onze oude vertrouwde donkerrode ford vervangen. Wederom gemengde gevoelens. De Ford heeft me naar plaatsen en personen gebracht waar ik graag wilde zijn. In de Ford heb ik leuke tijden meegemaakt.

Maar schijnbaar moet aan alles een eind komen. Ford, jonge, bedankt.
7 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 06 June 2005 23:56
 

Sander gaat weg bij DDBNa lang beraad had ik 3 weken geleden al de knoop doorgehakt. Ik zou weggaan bij DDB enkel op voorwaarde dat ik een nieuwe baan zou vinden. Dat is gisteren gebeurd. Ik zal per 1 juli gaan werken bij Skillz Advertising in Best. Dit houdt automatisch in dat ik weer heerlijk in het zuiden ga wonen, liefste in Eindhoven. Dus geen lange afstanden meer en weekendrelaties!
4 reactions | Prive | Written by sander at Tuesday 31 May 2005 08:54
 

Moe

“Troep paraat” zegt een van de jongste tegen me. Hij kijkt me aan met een blik die hoopt dat ik terug zeg “dankjewel”, en dat doe ik ook. De rest staat er redelijk uitgeput bij maar dat is meer dan normaal na zo’n weekend.

”Troep” – “Troep rust” open ik alvolgens. “Mannen, het was een mooi weekend, vrijdag de dropping, zaterdag de hike op de tot nou toe heetste dag van het jaar, en vandaag de terugtocht. Wij als leiding hebben ervan genoten, en we hopen jullie ook. En nou naar huis.”
 
Het was fijn. Ik ben trots op m’n mannen.
3 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 30 May 2005 00:34
 

puur genieten

5 reactions | Prive | Written by Jos at Wednesday 18 May 2005 18:25
 

bivakbevoegdheid, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 dagen lang keukens sjorren, tenten opzetten, nieuwe tochttechnieken toepassen, hikes lopen, workshops volgen over veiligheid, ehbo, verzekeringen, kamperen in het buitenland, discussies over normen en waarden binnen de scouting, kampvuren voorbereiden en leiden, maar vooral het uitwisselen van ervaringen en ideeën met andere scouts. Dat was mijn pinksterweekend.

De afgelopen 4 dagen heb ik met nog 3 andere leiders van scouting Budel de kampcursus van scouting Nederland gevolgd, waardoor ik mezelf nu bevoegd kampleiding kan noemen.

We hebben Budel weer op de kaart gezet, veel gelachen en zélfs nog eea opgestoken!

Maar na 4 intensieve dagen ga ik vanavond genieten van een trappistje, en met een tevreden gevoel, vroeg naar bed. 

Je moet wat hebben om trots op te zijn he!
 
0 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 16 May 2005 19:17
 

Dag 1512615172

Vreemd toch, op 't ene moment trek je altijd met iemand op, doe je alles samen, gaat samen overal heen. En dan ineens, pats boem, van de een op de andere dag is het over, en val je in een grote leegte.

Ik heb gister, na 6 jaar van trouwe dienst, mijn ov moeten inleveren. Als enig aandenken aan 6 jaar bussen/treinen en reizen in 't weekend met korting, kreeg ik een inleverbewijs: "Bewaar dit inleverbewijs goed. Je kunt het de komende vijf jaar als bewijsstuk nodig hebben."

Dag ov...
 
0 reactions | Prive | Written by Jos at Tuesday 10 May 2005 08:21
 

Poezjes, gratis te koop

Zoals de 7 vaste bezoekers van dit uithoekje op het internet inmiddels wel weten, hebben we kleine poesjes.

Ze beginnen al aardig te groeien, zijn kerngezond en beginnen steeds meer de wereld om zich heen te ontdekken!

Voor een aantal van deze lieve poezjes zoeken we nog een nieuwe thuis... mocht je iemand kennen die het misschien leuk zou vinden om zo'n klenne muk in huis te nemen, laat het me weten...
 
0 reactions | Prive | Written by Jos at Sunday 08 May 2005 23:40
 

Afleiding!

Na dagen werken staat er eindelijk weer iets leuks op m'n programma! Van onderdag t/m zaterdag ga ik op voorbereidingsweekend van de verkenners!

Dit jaar gaan we op zomerkamp in koersel (b), en tijdens het voorbereidingsweekend gaan we de hike uitzetten, supermarkten zoeken, excursie regelen, programma maken, enz.

Nu is het zo dat buitenstaanders altijd een beetje raar tegen scouting aankijken, en ik kan ze geen ongelijk geven. Op een leidingcursus heb ik ooit het "grote rafarafa spel" gespeeld, wat als doel heeft om te laten zien hoe vreemd sommige zaken voor andere lijken, die voor jouzelf de normaalste zaak van de wereld zijn. 
 
Maargoed, heel het rafarafa spel uitleggen gaat te ver, dus vat ik eea samen met: voorbereidingsweekend, ik heb er zin an!

Ohja, hierdoor mis ik wel de belangrijke jaarvergadering van de loterij club, en doordat Bas ook niet kan gaan we die dus verzetten.... Want belangrijjk is ie, er worden functies herverdeeld, er gaan koppen rollen en er worden moties van treurnis ingediend.... eigenlijk is de loterij club een net zo vreemd iets als de scouting bedenk ik me net......
0 reactions | Prive | Written by Jos at Wednesday 04 May 2005 13:38
 

VEDETTE BUDEL/NEDZINK IN HET GIPS!

Op 24-04-2005 gebeurde het noodlottige ongeval.

Tijdens de topper Maasbracht 1 -Budel/Nedzink 1, kwam Ruud van Rooy in een duel verkeerd
terecht op zijn pols. Nadat dinsdag een bezoek aan de dokter geen uitsluitsel gaf, werd hij 
doorverwezen naar Drs. R. van de Hoogenband in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Foto's wezen uit dat er een scheurtje zit in het bot, genaamd naviculaire onderdeel van de pols. Foto's volgende week zullen uitkomst bieden of deze talentvolle voetballer, voorlopig in het gips zal moeten blijven. Wij houden u op de hoogte!!

3 reactions | Prive | Written by Jos at Thursday 28 April 2005 15:42
 

JOS WORDT 24!!!Van harte Jos met je verjaardag, namens alle leden van de L.C.
3 reactions | Prive | Written by sander at Wednesday 20 April 2005 13:22
 

Rowwen Heze Bier

Jaja, Sinds kort heeft Rowwen Heze zijn eigen bier! Het gaat hier om een 'uniek en smaakvol pilsener van hoge kwaliteit, rijk gehopt, krachtig van smaak en uitstekend doordrinkbaar'. Het is gebrouwen van milieuvriendelijke Limburgse gerst, hop en water uit de eigen bronnen van de Gulpener Bierbrouwerij en vervolgens gebotteld in een 33  cl. 'tex-style' longneck fles.

"Uitstekend doordrinkbaar", dat klinkt me als muziek in de oren! Mocht iemand nog nog geen verjaardags kado voor me hebben...

Meer info op www.rowwenheze.nl. Een kort radiointerview met onze vriend Jack P., over het nieuw bier is hier te vinden. 
2 reactions | Prive | Written by Jos at Tuesday 19 April 2005 11:27
 

Arjen op een kamer...

Jajaja...De zin: "de vleugels strekken en het nest verlaten" is voor mij deels aangebroken. 
Ik heb onverwachts de 'aanbieding' gekregen om een woning in Tilburg te betrekken. Ik wilde eigenlijk in het masterjaar (aankomend academiejaar) een kamer hebben, nu is dat iets eerder dan gepland.
Samen met 2 meiden die ik nog niet ken en 1 jongen (Luuk Liplijn uit Soerendonk) zal ik en aantal dagen in de week een aantal zaken gaan delen.

Het huis aan de Doctor Cuijpershof 37, ligt heel gunstig met zijn 5 minuten lopen van het C.S. en dicht bij school. Het is een nette woning met laminaat, wirelessLan, wasmachine, vaatwasser, ik meen tuin op het Oosten = ochtendgloriezon. Mijn kamer(tje), want super groot is het niet, maar erg praktisch ligt op de 1e verdieping met uitzicht op het terras.

Dus daar zal ik mijn laatste loodjes aan de UvT gaan wegen...

Wanneer alles in orde is (1e helft van mei) dan zal ik wel een fotootje plaatsen.4 reactions | Prive | Written by arjen at Monday 18 April 2005 15:32
 

Poes is aan het bevallen!

Op dit moment is m'n poes "mentos" aan het bevallen!
Toen ik vroeg aan haar hoe 't ging, reageerde ze met "het bevalt goed!".

Update: Zo, de bevalling is achter de rug. Poes is bevallen van 4 kerngezonde poesjes. Zowel Moeder als kinderen maken het goed.

Bezoekuur elke dag tussen 19.00 en 20.00. Vanaf 20.00 wil moeder graag rusten.

Wiehoe we hebben weer jonge poesjes!
4 reactions | Prive | Written by Jos at Sunday 17 April 2005 08:39
 

Passat campagne gestart

(620.000 boomerang kaarten) 250 Billboards en advertenties in o.a. Elsevier

1 reaction | Prive | Written by sander at Wednesday 06 April 2005 14:41
 

Sayonara suckers!


Jos (doctorandus van de Laar)
Jos (so long suckers!)
Jos (thank God almighty, free at last!)
Jos (Is dit nu later?)
Jos (weer een diploma vol met leugens)

Ik heb te veel msnnamen in gedachte, maar ja, het is zover,
ik ben afgestudeerd aan de uvt. En ik voel me... ik voel me vreemd.

Meester Geert zei ooit:

"Lieve God, een nieuwe dag ligt weer voor ons, en we weten niet, wat deze brengen zal, maar voelen ons veilig, in Uw hand. "

Nu ligt er idd een nieuwe dag voor me, en ook weet ik niet wat deze brengen zal, maar veilig voel ik me niet...

Een periode wordt afgesloten, een periode van school, mensen, herrinneringen... aan alles komt een eind... "alles gaat kapot"...

ik drink er nog enne op...
4 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 04 April 2005 21:48
 

Arjen aan de Universiteit van Tilburg

Na de mavo, mbo en heao, heeft Arjen al bijna een academiejaar erop zitten op de UvT aan de Warandalaan te Tilburg. Te midden van de bosrijke omgeving, waar hij uitgedaagd en geïnspireerd wordt, volg hij z'n college's en maakt ie zich op voor de toekomst.


"...'s Ochtend loop ik langs de fontijn, rechtsonder, waarna ik in gebouw P mijn prints afdruk en m'n weg vervolg richting gebouw B, het hoogste. Het gebouw daaronder (links achter de bossen) lijkt op het pentagon maar is enkel de bibliotheek. Wanneer je op verdieping 10 (marketing departement)bent in het hoge gebouw, heb je zowel aan de noord als zuid kant een machtig uitzicht over het land..."

1 reaction | Prive | Written by arjen at Friday 25 March 2005 00:55
 

Feije does Ghana

Eefje, mathijs z'n vriendin, zit inmiddels zo'n 2 maanden in Ghana. Haar avonturen zijn te volgen via www.eefjedoesghana.nl.

Feije gaat haar deze donderdag voor een week opzoeken. En das fijn voor ze. Hij is er helemaal klaar voor, heeft alle denkbare prikken gehaald, en de halve apotheek leeggekocht. Zoals we bij de scouts zeggen: Be prepared!

Feije, kom veilig terug en geniet ervan!
5 reactions | Prive | Written by Jos at Monday 21 March 2005 09:00
 

Britney geweigerd!!

Britney, haar man Kevin Federline en hond werden pertinent geweigerd door de eigenaar van het restaurant. De manager had eerst niet door met wie hij te maken had. Toen hij zich besefte dat het Britney was die voor zijn deur stond, bood hij Britney en Kevin alsnog een tafeltje aan. Bit Bit mocht wel mee, maar moest in Britney’s tas blijven zitten.
1 reaction | Prive | Written by sander at Wednesday 16 March 2005 15:20
Search
Categories
- Budel en omgeving
- Filmsenzo
- LCDQ
- Lust voor het oog
- Muziekjes
- Nerdnieuws
- Prive
- Uit de oude doos


Archive
2019
- May
- April
- March
- February
- January
2018
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2017
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2016
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2015
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2014
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2013
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2012
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2011
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2010
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2009
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2008
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2007
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2006
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March
- February
- January
2005
- December
- November
- October
- September
- August
- July
- June
- May
- April
- March